HITELKALKULÁTOR

Autóvásárlás előtt áll? Számoljon velünk a Peugeot Hitelkalkulátor segítségével.

Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja a legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot. Válasszon modellt, motort és felszereltséget, majd a finanszírozás egyéb kondícióit is beállíthatja. A megfelelő kalkulációt elmentheti PDF-ben, illetve elküldheti e-mailben az Ön által választott márkakereskedésnek. Ezután munkatársunk megkeresi, hogy közösen egyeztessék a részleteket.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen kalkuláció kizárólag tájékoztató jellegű, nem minősül a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó részéről a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek, nem keletkeztet kötelezettségvállalást a pénzügyi lízingszerződés megkötésére és a kalkuláció bármely módosítására kizárólag a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó jogosult. A kockázatvállalás végleges feltételeinek megállapítására csak a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi teljes körű hitelbírálatot követően kerülhet sor, melynek keretében a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó a jelen kalkulációban foglalt tájékoztató feltételektől eltérő döntést is hozhat.

A kalkuláció szerinti pénzügyi lízing finanszírozás minden esetben forint alapú, kamatozása a futamidő alatt lehet változó vagy fix. Az utóbbi esetében a lízingdíj összege a futamidő alatt nem változik. Változó kamatozás esetén a lízingdíj összege a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében a futamidő alatt növekedhet.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a pénzügyi lízing finanszírozás feltételeiről az Eltérő feltételű gépjármű-finanszírozási termékek összehasonlításából, a Merkantil Bank Zrt. Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, illetve a Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és az azokban foglalt Zártvégű Pénzügyi Lízing Általános Lízingfeltételekből, illetve a Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Általános Lízingfeltételekből, a vonatkozó Hirdetményekből tájékozódhat, melyek megtekinthetők és letölthetők a https://www.merkantil.hu/hu/Gepjarmulizing/Dokumentumok oldalról. A kalkulációban foglalt THM értéke a finanszírozott összeg, a kiemelt első lízingdíj (önerő) összege, az éves ügyleti kamat mértéke és a futamidő változásának függvényében, továbbá a hitelbírálat egyéb feltételeitől is függően minden esetben módosulhat.

Reprezentatív példa fix kamatozásnál 3 000 000 Ft finanszírozási összeg és 60 hónapos futamidő esetén: ügyleti kamat 13,52%, THM 14,39%, havi lízingdíj 69 067 Ft, teljes visszafizetendő lízingdíj 4 144 020 Ft.

Reprezentatív példa változó kamatozásnál 3 000 000 Ft finanszírozási összeg és 60 hónapos futamidő esetén: induló ügyleti kamat 18,40%, induló THM 20,03%, induló havi lízingdíj 76 832 Ft, teljes visszafizetendő lízingdíj 4 609 920 Ft.

A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. További részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

AlapadatokGépjármű adatai

Lízing adatok