HITELKALKULÁTOR

Autóvásárlás előtt áll? Számoljon velünk a Peugeot Hitelkalkulátor segítségével.

Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja a legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot. Válasszon modellt, motort és felszereltséget, majd a finanszírozás egyéb kondícióit is beállíthatja. A megfelelő kalkulációt elmentheti PDF-ben, illetve elküldheti e-mailben az Ön által választott márkakereskedésnek. Ezután munkatársunk megkeresi, hogy közösen egyeztessék a részleteket.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen kalkuláció kizárólag tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A kockázatvállalás végleges feltételeinek megállapítására csak a Merkantil Bank Zrt. általi teljes körű hitelbírálatot követően kerülhet sor, melynek keretében a Merkantil Bank Zrt. a jelen kalkulációban tájékoztató feltételektől eltérő döntést is hozhat.
A kalkuláció szerinti finanszírozás minden esetben forint alapú, de a kamatozása lehet változó vagy fix. Az utóbbi esetében a lízingdíj nagysága a futamidő alatt nem változik. Változó kamatozás esetén a lízingdíj nagysága a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében a futamidő alatt megváltozhat.
Kishaszongépjármű választása esetén a finanszírozás az MNB NHP Hajrá keretében történik, amely csak belföldi székhelyű KKV-k számára érhető el. Az NHP Hajrá részleteiről az MNB oldalán tájékozódhat.
A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A kalkulációban foglalt THM értéke a finanszírozott összeg, az önerő összege, az éves ügyleti kamat mértéke és a futamidő változásának függvényében is minden esetben módosulhat.
További részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

AlapadatokGépjármű adatai

Lízing adatok